Buitendienst

Tal van servicebedrijven hebben medewerkers in de buitendienst, die controles en reparaties uitvoeren. Deze buitendienst medewerkers krijgen dan op kantoor te horen hoe de planning van 'vandaag' er uitziet. Welke klanten moeten worden bezocht en hoe laat worden ze waar verwacht. Bent u al toe aan een digitale agenda, die uw medewerkers real-time op de hoogte brengt van de planning? Wilt u op kantoor ook direct weten wanneer uw medewerker(s) bij een klant vertrekt?

Handtekening

Onze ervaring leert dat u achteraf veel tijd aan uw klanten besteed met betrekking tot de gefactureerde uren. Zou het niet veel praktischer zijn als uw medewerker, voordat hij bij de klant vertrekt, een digitale bon laat ondertekenen? Een digitale handtekening van uw klant, die wordt geplaatst onder het overzicht van de uren van uw medewerker bij die klant. Zodra uw medewerker vertrekt bij uw klant, wordt er een overzicht van de werkzaamheden en de gemaakte uren getoond, waarvoor de klant direct tekent.

Up-to-date

Bovengenoemde voordelen zijn tegenwoordig geen sprookjes meer. Ook u kunt up-to-date informatie hebben over de huidige planning. En er is veel meer mogelijk! U kunt bij de klant gegevens afdrukken, uw medewerker kan alle benodigde informatie van de klant digitaal raadplegen. Er kan een digitale lijst van uitgevoerde werkzaamheden of gebruikte materialen worden samengesteld en het scannen van barcodes op apparatuur is geen enkel probleem.

service engineer