Controleurs

Tegenwoordig zijn er overal richtlijnen, verplichtingen en regeltjes voor. Om aan al deze wensen en eisen te voldoen worden er strikte regels en protocollen opgesteld. Of dit alles lukt wordt door controleurs bekeken. Zij zijn zowel intern als extern druk bezig om aan de hand van lijsten controles uit te voeren. De controles worden op de lijsten ingevuld en uiteindelijk worden stapels controles aangeboden op kantoor om te worden ingevoerd en verwerkt.

Digitaal

Deze manier van werken heeft tal van jaren goed gewerkt. Toch stijgt de vraag naar digitale formulieren en automatische verwerking. Een digitaal samengesteld controleformulier kan snel worden verspreid naar mobiele computers (telefoons) en daar worden gepresenteerd en ingevuld. Na het invullen kan het direct worden verzonden naar het centrale systeem om te worden verwerkt. Er kan een volgend formulier worden ingevuld of de controleur kan een compleet andere opdracht met bijbehorend formulier krijgen.

Planning

Heeft u meerdere controleurs rondlopen, dan kunt u regelen wie wat doet en waar mee bezig is. Vanuit kantoor worden de juiste formulieren aangeboden aan de controleurs en zij kunnen direct verder. Er is geen overdracht van papieren of onduidelijkheid over welk formulier nu in te vullen. U behoudt het overzicht en kunt schuiven wanneer u wilt. Controleren is nog nooit zo efficient geweest!

controleurs