Papier

Heeft uw onderneming accountmedewerkers of verkopers in de buitendienst? Mensen die op bezoek gaan bij de klant en dan daar een verkooporder noteren? Heeft u hiervoor speciale kladblokken ontwikkeld of een eigen catalogus? Worden deze verkopen direct bij de klant vandaan met de fax verzonden of worden de papieren mee naar kantoor genomen?

Ervaren

De hiervoor beschreven werkwijze klinkt misschien wat ouderwets, maar komt nog veel voor. Niet alle ondernemingen hebben een mooie webshop waar de klanten online hun bestellingen kunnen doen. Ook niet alle ondernemingen hebben producten die zonder te voelen, kijken en beleven kunnen worden verkocht.

Informatie

Zodra uw medewerkers de deur uitgaan om bij een klant op bezoek te gaan, hebben zij een beperkte hoeveelheid up-to-date informatie bij zich. Het is vaak onmogelijk om alle informatie die op kantoor beschikbaar is, mee te nemen.

Een uitkomst is dan goede automatisering. Uw manier van werken vertaald naar een geautomatiseerd systeem, waarmee uw medewerkers zonder problemen of moeilijke handelingen kunnen werken.

accountmanagers