Formulieren

Doet u regelmatig onderzoek buiten de deur en maakt u nog gebruik van voorgedrukte (antwoord)formulieren? Verzamelt u alle ingevulde formulieren en kost het u dagen om de formulieren in te vullen in een software systeem? Heeft u het geduld om te wachten tot het laatste formulier is ingevoerd en verwerkt?

Direct

Mobiele apparatuur is bijzonder goed geschikt voor het afnemen van enquetes. Een digitaal gemaakt formulier kan worden aangeboden en zodra de deelnemer klaar is met het invullen, worden de resultaten direct doorgestuurd naar het centrale systeem. De aangeboden informatie kan direct worden verwerkt en u heeft direct inzage in de verwerkte resultaten, hoeveel deelnemers er zijn benaderd en waar de meeste deelnemers worden gevonden.

Flexibel

Er zijn verschillende manieren om vragenlijsten samen te stellen en te presenteren. Het is aan u om te bepalen welke vragen er worden gesteld en in welke volgorde. Op een centraal systeem worden de verschillende vragenlijsten samengesteld en de enqueteurs kunnen buiten kiezen uit de verschillende vragenlijsten. De gewenste vragenlijst kan dan worden aangeboden aan de deelnemer(s). Op deze manier bepaalt u zelf wat en wanneer er wordt aangeboden aan de deelnemers.

enquetes