Gegevens

Waar bewaart u belangrijke gegevens? Hoe vult u deze gegevens in? Waar kunt u deze gegevens raadplegen, wijzigen of verwijderen? Hoe gaat u om met deze gegevens? Wat registreert u allemaal?
Veel gegevens worden op verschillende manieren en op verschillende plaatsen geregistreerd. Hoe weet u dan of u de meest up-to-date gegevens ziet als u ze opvraagt? Bent u er zeker van dat deze gegevens niet op een andere plaats afwijken van wat u nu ziet? En wie mogen er eigenlijk bij deze gegevens?

Centraal

Tegenwoordig zijn er dankzij de nieuwste technologische ontwikkelingen meerdere mogelijkheden om gegevens centraal op te slaan. En niet alleen opslaan, ook raadplegen, wijzigen en zelfs verwijderen is vanaf meerdere plaatsen mogelijk en dan toch op zo'n manier dat alle andere gebruikers dat ook direct merken. Uw belangrijke gegevens centraal beheren heeft als bijkomend voordeel dat er ook makkelijk een backup van kan worden gemaakt.

Benaderbaar

GMSoft kan u helpen bij het centraliseren van uw gegevens. De informatie kan dan op verschillende plaatsen worden bewerkt. Denkt u bijvoorbeeld aan uw vaste werkplek op kantoor, maar ook met behulp van uw mobiele telefoon of uw laptop thuis. Meerdere mensen in de buitendienst kunnen gegevens raadplegen en bijwerken en u blijft altijd op de hoogte.
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

registratie