Belangrijk

Een belangrijk administratief proces is de facturatie. Heeft u dit proces goed geautomatiseerd? Of maakt u (nog) gebruik van een tekstverwerker (bijvoorbeeld microsoft word) of een spreadsheetprogramma (zoals microsoft excel)?
Een goede facturatie maakt het ondernemen een stuk plezieriger en zorgt ervoor dat er meer tijd over is voor andere zaken.

Afwijkend

Veel ondernemingen hebben een 'eigen' manier van factureren. Niet overal wordt gebruik gemaakt van 1 totaal factuur. Standaard facturatie (boekhoud) systemen bieden wel wat verschillende mogelijkheden om te factureren, maar lang niet alles is mogelijk.

Heeft u bewust gekozen voor uw manier van factureren en wilt u dat toch graag automatiseren? Dan is een maatwerk systeem de ideale oplossing. Het maakt niet uit op welke manier u uw facturatie doet, in principe is elke manier te automatiseren.

Oplossingen

GMSoft heeft oplossingen gerealiseerd voor kleine bedrijven, waarbij gebruik wordt gemaakt van een eigen artikel en klantenbestand.
Ook grotere facturatie oplossingen met klanten, offertes, artikelen, telefoonnotities en historie zijn succesvol gerealiseerd.

factuur