Overzicht

Heeft u een onderneming met een eigen magazijn? Is het daar altijd druk? Heeft u 1 magazijnmedewerker of lopen er verschillende medewerkers rond? Heeft u een ijzeren voorraad of is de omloopsnelheid van uw voorraad hoog?
De grote vraag is en blijft: Bent u echt op de hoogte van wat er allemaal in uw magazijn gebeurt?

In een magazijn vinden vaak meerdere processen plaats. Er komen goederen binnen, er worden goederen verplaatst (bijvoorbeeld van bulk naar grijp), er wordt (toch wel regelmatig?) geteld, orders (bestellingen) worden verzameld en tenslotte worden de bestellingen verzonden.

Inzicht

Al deze processen kunnen eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt met behulp van automatisering. Op verschillende manieren zijn deze processen middels automatisering te ondersteunen. Het doel van onze automatisering is het inzichtelijk maken van de verschillende processen en de stand van zaken in uw magazijn.

Modulair

Oplossingen van GMSoft kenmerken zich door eenvoud en duidelijkheid. Iedere gebruiker kan overweg met de software. Het grote voordeel van GMSoft als partner is de mogelijkheid om klein te beginnen. Elk proces is afzonderlijk te automatiseren en kan later alsnog worden gekoppeld tot 1 totaal systeem.

magazijn2