24/7

Internet is continue beschikbaar. Ondanks dat sommigen nog wel eens willen zeggen dat internet het niet doet. Het enige waar zij last van hebben is hun verbinding (op dat moment) naar internet. Het internet is zo opgebouwd dat 'het' internet altijd in de lucht is, altijd online, 24/7.

Ideaal

Stel nu dat u als bedrijf bepaalde informatie altijd (24/7) beschikbaar wilt hebben en/ of stellen. Dan is internet toch de ideale plek om die informatie te plaatsen!? En wat als de informatie niet voor iedereen beschikbaar moet zijn? Dan bouw je een applicatie (software oplossing) die op internet draait en toegankelijk is voor wie u toestemming geeft. Dan is de applicatie in principe altijd beschikbaar: ideaal!

Niet alleen

Het aanbieden van applicaties op internet neemt momenteel een grote vlucht. Google heeft haar apps, Microsoft is bezig met Azure en zo zijn er meerdere grote spelers druk bezig om een plekje in 'the cloud' te bemachtigen.

Analyse

Natuurlijk zijn niet alle gegevens en alle desktop applicaties direct geschikt om op internet te plaatsen. Toch blijkt er na een goede analyse al meer te kunnen dan u misschien in eerste instantie zou verwachten.

webapplicatie