Maatwerk

GMSoft B.V. houdt zich bezig met het leveren van maatwerkoplossingen. Veel bedrijven hebben een eigen manier van werken en zoeken daarbij een passende ICT-oplossing. Deze was niet altijd voor handen; nu wel! GMSoft spant zich in om de automatisering aan te passen aan de specifieke wensen en eisen van haar klanten.

In principe is de rol van automatisering het ondersteunen van (bedrijfs)processen. Voor veel standaard en veel voorkomende (bedrijfs)processen zijn al (standaard) oplossingen gerealiseerd.
Naast de bestaande geautomatiseerde processen blijken er in de praktijk toch ook nog een groot aantal processen niet geautomatiseerd te zijn. Waarom niet?

Dat wil ik ook!

Heeft u processen waarvan u zich elke keer afvraagt of dat niet kan worden geautomatiseerd? Dan is het tijd om contact met ons op te nemen. Er is veel meer mogelijk dan u denkt. Verschillende systemen kunnen worden gekoppeld, zodat u niet meer in 2 of meerdere systemen dezelfde informatie hoeft in te typen.
Maakt u gebruik van een grote hoeveelheid en/ of diversiteit aan formulieren? Waarom automatiseert u daar niet? Zowel de invoer als de opslag en verwerking kunnen vaak worden geautomatiseerd. Op die manier voorkomt u onleesbare formulieren, kunt u veel meer informatie uit de verwerkte formulieren halen en heeft u direct een digitale versie van de gegevens. Die kunt u dan backuppen of op een andere manier veilig opslaan!

oplossingen