GMSoft B.V.

In 2004 is GMSoft B.V. opgericht door Gerrit Menkveld. Toen nog technisch directeur en mede eigenaar van Handata B.V., een klein ICT bedrijf gespecialiseerd in mobiele oplossingen. Als specialist in maatwerk ICT oplossingen wilde Gerrit meer dan alleen de mobiele markt (Windows Mobile) bedienen.

Sinds 2010 is Gerrit als freelancer actief. Na een periode van upgraden en bijscholen heeft Gerrit zich verdiept in onder andere internet ontwikkeling (web development). De talloze mogelijkheden van en met internet (en intranet) zijn enorm toegenomen, zeker met technieken als Silverlight. Het bouwen van een software oplossing, die benaderbaar is vanaf (vrijwel) elke (werk)plek, biedt veel vrijheid en is goed realiseerbaar.

Ook voor desktop applicaties zijn er diverse nieuwe technieken op de markt geïntroduceerd. WPF, Entity Framework & Linq zijn slechts enkele van deze nieuwe mogelijkheden, die software flexibel en beter aanpasbaar en/ of uitbreidbaar maken.

GMSoft richt zich op uw wensen om samen te zoeken naar de beste (software) oplossing, gebruikmakend van de nieuwste (bewezen!) technologieën. Dit kan zelfstandig maar ook in teamverband. Kwaliteit en service staan hoog in ons vaandel, samen met u werken aan dé oplossing voor u en uw bedrijf!